Kijk, dit zeggen mijn klanten:

 

Een aanrader!

Daniëlle snapt precies wat service is! Haar hulp bij goede (website)teksten kenmerkt zich door ‘in één keer goed’. En mocht je toch nog iets aangepast willen zien, dan heb je in ‘no time’ een nieuw voorstel in je mailbox. Een echte aanrader dus!

Roel Blankers, Ingenium Audit & IT

Goed voor samenwerking op lange termijn.

Ik was al enige tijd op zoek naar iemand om mijn Nederlandse en Engelse webteksten verder te professionaliseren. Na een eerste kennismakingsgesprek direct een goed gevoel en vertrouwen gekregen. Eindresultaat zeer naar wens en goed voor een samenwerking op lange termijn. Bedankt!

Remco Komen, D-signed by Nature

Komt met rake teksten.

Daniëlle heeft in een aantal gevallen voor mij webteksten geschreven. De eerste keer voor een van mijn eigen websites, de tweede keer voor een gezamenlijke klant: Zone3. Ik ontwierp en bouwde de site, Daniëlle schreef de teksten, geoptimaliseerd voor zoekmachines. Ik vond het een prima samenwerking, ze kan goed luisteren invoelen en met rake teksten terugkomen. Ze neemt verantwoordelijkheid en zorgt dat de klus naar tevredenheid geklaard wordt.

Rob Faas, Another Site Webdesign

Prettige samenwerking!

Danielle heeft mooie teksten geschreven voor onze website. Na een leuk gesprek over ons bedrijf is ze aan het werk gegaan met de verschillende pagina’s. De samenwerking is erg prettig!

Robbert Jongkind, JK Webdesign

Kan ik jou ergens mee helpen?

Bijvoorbeeld met nieuwe webteksten, SEO-teksten of een gratis check van je website? Neem gerust contact op.

Neem contact op!