Ervaringen 2019-05-17T10:35:57+02:00

Kijk, dit zeggen mijn klanten:

Wat een TOP teksten.

Daniëlle heeft de teksten voor onze nieuwe website geschreven. Wat een TOP teksten. We zijn er enorm blij mee. Dankjewel.

Bobby van der Wijst, Graphic Genie

Daniëlle pikte het super op.

Ik dacht wel even zelf mijn webteksten te kunnen schrijven. Maar dat viel niet mee. SEO’s, vanuit de klant schrijven (i.p.v. je eigen vakkennis) etc. Danielle pikte dat super op en heeft er mooie teksten van gemaakt, die goed bij passen bij wie ik ben en wat ik wil uitstralen.

Sanne Hamers, Werkzeker

Ik ben zeer tevreden!

Door Daniëlle in te schakelen zijn mijn teksten op mijn website nu nog pakkender, to the point en herkenbaar voor mijn klanten. Daniëlle levert snel en voelt alles precies goed aan. Ik ben zeer tevreden!

Miranda Beuk, B.R.A.V.E

Heel blij mee!

Ik had een stuk tekst aan een groot bureau gegeven om te laten redigeren. Na 3x redigeren twijfelde ik nog steeds over bepaalde onderdelen. Ik heb de tekst aan Daniëlle gegeven met de vraag: Wil jij dit redigeren en het is al wat uitgelopen qua tijd dus lukt dat op korte termijn? Ze heeft dit zeer snel opgepakt en top uitgevoerd. Inclusief nog een paar extra puntjes op de i zeg maar. Heel blij mee!

Petra Blankwaard, Indigo Webstudio

Verbluft over het resultaat.

Daniëlle heeft voor mij een Engelse tekst geredigeerd. Een verhaal, waar ik al uren aan had besteed, heeft ze op mijn verzoek tijdens het redigeren geherstructureerd en waar nodig herschreven. Ik ben verbluft over het resultaat, zowel het Engels, de toon van schrijven en op inhoud is het helemaal raak! Tot de volgende keer!

Inge Tieman, Joint AdVenture

Een aanrader!

Daniëlle snapt precies wat service is! Haar hulp bij goede (website)teksten kenmerkt zich door ‘in één keer goed’. En mocht je toch nog iets aangepast willen zien, dan heb je in ‘no time’ een nieuw voorstel in je mailbox. Een echte aanrader dus!

Roel Blankers, Ingenium Audit & IT

Goed voor samenwerking op lange termijn.

Ik was al enige tijd op zoek naar iemand om mijn Nederlandse en Engelse webteksten verder te professionaliseren. Na een eerste kennismakingsgesprek direct een goed gevoel en vertrouwen gekregen. Eindresultaat zeer naar wens en goed voor een samenwerking op lange termijn. Bedankt!

Remco Komen, D-signed by Nature

Komt met rake teksten.

Daniëlle heeft in een aantal gevallen voor mij webteksten geschreven. De eerste keer voor een van mijn eigen websites, de tweede keer voor een gezamenlijke klant: Zone3. Ik ontwierp en bouwde de site, Daniëlle schreef de teksten, geoptimaliseerd voor zoekmachines. Ik vond het een prima samenwerking, ze kan goed luisteren invoelen en met rake teksten terugkomen. Ze neemt verantwoordelijkheid en zorgt dat de klus naar tevredenheid geklaard wordt.

Rob Faas, Another Site Webdesign

Goede teksten!

Goede teksten, we zijn er blij mee!

Robin King, Jasjehandtasje

Prettige samenwerking!

Danielle heeft mooie teksten geschreven voor onze website. Na een leuk gesprek over ons bedrijf is ze aan het werk gegaan met de verschillende pagina’s. De samenwerking is erg prettig!

Robbert Jongkind, JK Webdesign

Kan ik jou ergens mee helpen?

Bijvoorbeeld met nieuwe webteksten, SEO-teksten of heb je gewoon een vraag? Neem gerust contact op.

Neem contact op!