5/5

Reviews

Wat anderen zeggen over mijn webteksten
Edith van Dijk
KDV De Boerderij
5/5

Wij zouden Danielle zeker aanraden. Danielle heeft onze website teksten naar tevredenheid herschreven. Het was prettig om telefonisch te spreken over onze doelstelling en wij zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat. Ook vraagt Danielle met regelmaat naar onze verwachtingen en of herschreven teksten daar in onze ogen aan voldoen.

Christian Linden
IBH Export
5/5
Snel en duidelijk. Heel goed mee samenwerken. Wij zijn er blij mee!
Remco Oosterhoff
Oosterhoff Mediation
5/5
Danielle Kelder weet precies datgene op te schrijven wat je aan je klanten wil vertellen via je website, nieuwsbrief of magazine. Ze sluit goed aan bij de wensen van de opdrachtgever, communiceert helder en to the point en het is prettig samenwerken.
Ed Bouwman
Maverick Media
5/5

Danielle heeft de tekst geschreven voor een aantal dingen op mijn nieuwe website die ik aan het bouwen ben. Na een intake en een video call had ze precies de juiste tekst geschreven. Lang verhaal kort. Ik ben zeer tevreden met de service. Een aanrader!

Lotte van de Wetering
Rechtdoor Advocatenkantoor
5/5

Voor onze nieuwe website (advocatenkantoor) zochten wij een tekstschrijver en via Google kwamen wij bij Daniëlle terecht. Dat doet ze dus goed! Haar website en met name de teksten op haar site spraken ons ook direct aan. Wij zitten aan de andere kant van Nederland maar dat was geen enkel probleem. Alle communicatie verliep, heel snel, via de mail. De teksten waren ook meteen goed. Daniëlle begreep direct hoe wij het wilden hebben. Als wij in de toekomst weer teksten nodig hebben dan weten wij waar we moeten zijn.

Lydia Slappendel
ProQares
5/5

Danielle heeft alle teksten voor onze nieuwe website geschreven. Ondanks dat dat een hele klus bleek, heeft ze op basis van interviews met onze Sales Managers luchtig geschreven technische teksten opgesteld over onze diensten wat prettig leesbaar en toegankelijk is voor iedereen. Ook heeft ze kundig geadviseerd over de inrichting en opvolging van teksten op de website, zodat we ons hernieuwd kunnen profileren. Danielle komt op ons over als een intelligente dame met een prettige en toegankelijke persoonlijkheid wat een belofte is voor een goede langdurige samenwerking. Dank je wel Danielle.

Fjodor Boogaard
Arc Nature ICT
5/5

“Daniëlle heeft voor onze nieuwe website de teksten geleverd. Vanaf het eerste moment was de communicatie helder en zijn duidelijke afspraken gemaakt. Wij zijn erg tevreden, de teksten komen professioneel en pakkend over. Mochten wij ooit nog een keer een tekstschrijver nodig hebben, dan weten we Daniëlle te vinden.”

Jeroen Bogaers
Shifting Gear
5/5

We zijn heel enthousiast over Daniëlle. Ze is in staat gebleken ons technische, financiële verhaal te vertalen naar een webtekst die vlot leest, de boodschap kernachtig overbrengt en nog steeds correct is. Daarbij heeft ze ook slim SEO buzz words ingevoegd waar mogelijk. We raden haar van Harte aan.

Julia Jaspers
FLOO massagepraktijk
5/5

“Danielle heeft de teksten voor de website van mijn massagepraktijk geschreven waar ik erg tevreden over ben. Ze heeft goed begrepen wat ik wilde uitstralen en welke toon ik wilde gebruiken. De teksten kloppen en aanpassingen werden snel doorgevoerd. Super!”

Ronald Wind
Wind Administraties
5/5

Daniëlle heeft de teksten van mijn nieuwe website geschreven. Door haar heldere en leuke werkwijze sluiten de teksten van mijn website perfect aan op wat ik met mijn bedrijf wil bereiken en uitstralen. Ze maakt het lezen van websiteteksten leuk! Nogmaals bedankt.

Fadima Mermer
Mermer Finance
5/5

“Daniëlle heeft mijn website geheel herschreven en wowww wat is het geweldig geworden! Alle teksten zijn op een paar hele kleine puntjes in 1 keer goed geschreven. Ze wist gelijk wat ik bedoelde en wat ik wilde uitstralen. Top tekstschrijver!! Mocht ik weer een tekst nodig hebben dan zal ik zeker weer gebruik maken van haar diensten.”

Petra Blankwaard
Indigo Webstudio
5/5
Ik had een stuk tekst aan een groot bureau gegeven om te laten redigeren. Na 3x redigeren twijfelde ik nog steeds over bepaalde onderdelen. Ik heb de tekst aan Daniëlle gegeven met de vraag: Wil jij dit redigeren en het is al wat uitgelopen qua tijd dus lukt dat op korte termijn? Ze heeft dit zeer snel opgepakt en top uitgevoerd. Inclusief nog een paar extra puntjes op de i zeg maar. Heel blij mee!
Sanne Hamers
5/5

Ik dacht wel even zelf mijn webteksten te kunnen schrijven. Maar dat viel niet mee. SEO’s, vanuit de klant schrijven (i.p.v. je eigen vakkennis) etc. Danielle pikte dat super op en heeft er mooie teksten van gemaakt, die goed bij passen bij wie ik ben en wat ik wil uitstralen.

Miranda Beuk
Mirandabeuk.nl
5/5
Door Daniëlle in te schakelen zijn mijn teksten op mijn website nu nog pakkender, to the point en herkenbaar voor mijn klanten. Daniëlle levert snel en voelt alles precies goed aan. Ik ben zeer tevreden!
Inge Tieman-Madlé
5/5

Daniëlle heeft voor mij een Engelse tekst geredigeerd. Een verhaal, waar ik al uren aan had besteed, heeft ze op mijn verzoek tijdens het redigeren geherstructureerd en waar nodig herschreven. Ik ben verbluft over het resultaat, zowel het Engels, de toon van schrijven en op inhoud is het helemaal raak! Tot de volgende keer!

Remco Komen
5/5

Ik was al enige tijd op zoek naar iemand om mijn Nederlandse en Engelse web teksten verder te professionaliseren. Na een eerste kennismakingsgesprek direct een goed gevoel en vertrouwen gekregen. Eindresultaat zeer naar wens en goed voor een samenwerking op lange termijn. Bedankt !

Rob Faas
Another Site Webdesignbureau
5/5

Daniëlle heeft in een aantal gevallen voor mij webteksten geschreven. De eerste keer voor een van mijn eigen websites, de tweede keer voor een gezamenlijke klant: Zone3. Ik ontwierp en bouwde de site, Daniëlle schreef de teksten, geoptimaliseerd voor zoekmachines. Ik vond het een prima samenwerking, ze kan goed luisteren invoelen en met rake teksten terugkomen. Ze neemt verantwoordelijkheid en zorgt dat de klus naar tevredenheid geklaard wordt.

Roel Blankers
5/5

Daniëlle snapt precies wat service is! Haar hulp bij goede (website)teksten kenmerkt zich door ‘in één keer goed’. En mocht je toch nog iets aangepast willen zien, dan heb je in ‘no time’ een nieuw voorstel in je mailbox. Een echter aanrader dus!

Sandra Bouguenon
Hemels IJs
5/5

Snel, correct en keigoed dat is mijn ervaring met Danielle. Heeft voor mij de tekst geschreven voor een flyer en de teksten voor mijn website. Super !!

Bobby van der Wijst
Graphic Genie
5/5
Daniëlle heeft de teksten voor onze nieuwe website geschreven. Wat een TOP teksten. We zijn er enorm blij mee. Dankjewel.
Robbert Jongkind
JK Webdesign
5/5

Danielle heeft mooie teksten geschreven voor onze website. Na een leuk gesprek over ons bedrijf is ze aan het werk gegaan met de verschillende pagina’s. De samenwerking is erg prettig !

Robin King
5/5
Goede teksten, we zijn er blij mee!
Tekstschrijver Alkmaar foto

Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn teksten?

Ben je er hartstikke blij mee, of zit je stiekem te dubben over een tekstschrijver?

Neem contact op. Dan bespreken we wat ik voor je kan doen.

Scroll naar boven