Redigeren | Tekstschrijver Daniëlle Kelder 2018-01-23T13:16:42+00:00

Redigeren

“Foutloze teksten? Het gaat er toch om dat ze me begrijpen?”

Goed Nederlands is belangrijk

In een appje naar vrienden mag je best een foutje maken. Maar in je zakelijke communicatie? Beter van niet. Op klanten kom je onprofessioneel en minder betrouwbaar over. Soms staat er zelfs iets anders dan je bedoelt: ‘hoofdweg’ of ‘hoofd weg’ zijn twee héél verschillende dingen. Maar ook dt-missers of spelfouten zijn echt zonde van je uitstraling.

tussenlijn

Indeling en stijl zijn ook belangrijk

Goed schrijven is meer dan foutloos schrijven. Het betekent ook: zó schrijven dat je tekst prettig leesbaar is en past bij de doelgroep. Is je tekst herkenbaar voor jouw bedrijf? Zien lezers in een oogopslag waar de tekst over gaat? Of klikken ze geïrriteerd weg? Als je niet zeker weet of jouw teksten tiptop in orde zijn, dan kan ik ze voor je redigeren.

tussenlijn

Tarief redigeren

Ik werk meestal met een projectprijs. Die kan ik pas bepalen als ik de opdracht weet, dus deze tarieven zijn een indicatie. Maar om je een idee te geven:

Redigeren losse tekst: €35,-
Tot 400 woorden

Redigeren hele website: €160,-
5 Pagina’s tot 400 woorden

Wil je meer weten over het redigeren? Of twijfel je wat er precies moet gebeuren om jouw webteksten supergoed te maken? Neem gerust contact op!

Neem contact op!