Redigeren Engelse teksten | Tekstschrijver Daniëlle Kelder 2018-01-23T13:16:43+00:00

Engelse tekst redigeren

“Tekst laten redigeren? Mijn Engels is toch prima?

Zeker weten dat het goed is

Wij Nederlanders spreken best goed Engels. Dan is het verleidelijk om je Engelse webteksten gewoon zelf te schrijven. Hoe moeilijk kan het zijn? Alleen weet jij misschien niet alle verschillen tussen Brits en Amerikaans Engels. Of wanneer je would moet gebruiken, en wanneer beter niet. En kloppen de uitdrukkingen en gezegdes wel? Dan is het fijn om je tekst door een professional te laten redigeren.

tussenlijn

Taalfouten, schrijfstijl en indeling

Bij redigeren haal ik alle taalfouten eruit. Ik pas waar nodig de indeling aan, om de tekst lekker leesbaar te maken en overzichtelijker. En ik kijk naar de schrijfstijl. Past die wel bij de rest van je website? Inhoudelijk doe ik niks, het blijft dus gewoon jouw tekst. Maar dan met de zekerheid dat ‘ie correct én prettig geschreven is.

tussenlijn

Tarief Engelse tekst redigeren

Ik werk meestal met een projectprijs. Die kan ik pas bepalen als ik de opdracht weet, dus deze tarieven zijn een indicatie. Maar om je een idee te geven:

Redigeren één tekst: €40,-
Tot 400 woorden

Redigeren volledige website: €180,-
5 Pagina’s tot 400 woorden

Wil je meer weten over mijn redigeerwerk? Of wil je graag een offerte voor het redigeren van je Nederlandse en Engelse teksten samen? Neem gerust contact op!

Neem contact op!