5/5

Gratis schrijftips

Gratis, zeg je?
Bring it on!

Je webteksten zijn goed. Of nou ja – gemiddeld. Acceptabel. Zeker een 5,5.

Je weet het eigenlijk niet.

Heb je een tekstschrijver nodig? Kun je ze zelf verbeteren? Hoef je er niks aan te doen? Dat weet je dus óók niet.

Zal ik het je vertellen?

Tekstschrijver Alkmaar headerfoto

Advies zonder addertjes

Je moeder wil je website best bekijken. Ze houdt van je, dus zegt ze dingen als: heb je dat zelf gedaan? Wat knap! en ik vind het prachtig hoor jongen.  

Heel lief. En je hebt er niks aan.

Aan mij wel.

Ik geef je meedogenloos eerlijk advies over 1 pagina. Je krijgt tot 3 tips die je zelf kunt toepassen. Praktisch, duidelijk en inclusief stap-voor-stap uitleg. Zonder addertjes onder het gras.

Wat levert die webtekst-check jou op?

Antwoorden.

Je weet straks exact hoe je website beter kan. In een uitgebreid PDF-rapport geef ik je alle feedback en uitleg om je webteksten zelf te verbeteren. Inclusief screenshots, mock-ups, SEO-advies en een handig stappenplan.   

Zo krijg jij duidelijkheid over allerlei vragen: 

 

Wat de paginascan je oplevert:

Duidelijkheid

Je weet hoe goed -of slecht- je teksten zijn en kunt inschatten of je het zelf kunt verbeteren, of toch een tekstschrijver wil inschakelen.

Tips op maat

Je kunt wel gaan googlen, maar met die algemene tips kom je geen steek verder. Ik geef advies aan de hand van jouw teksten.

Van stijl tot SEO

Ik kijk naar de schrijfstijl, SEO, conversie en layout. Je krijgt de 3 belangrijkste tips waar je het meest van profiteert.

En echt geen addertjes?

Je krijgt geen nieuwsbrief, e-books, of andere follow-up mailtjes
1
De tips zijn zinvol en praktisch toepasbaar
2
Het advies is nooit 'huur mij in'
3

Want soms wil je gewoon checken hoe je ervoor staat. Weten of je eigen gevoel klopt. Je zit niet te wachten op een uitgebreid rapport, staat nog niet te juichen over een tekstschrijver – maar je wil wél weten of die webteksten nou goed zijn of niet.

Dan is dit precies wat je zoekt. 

Tekstschrijver Alkmaar foto lachen
Reviews

Wat klanten over mij zeggen:

Edith van Dijk
KDV De Boerderij
5/5

Wij zouden Danielle zeker aanraden. Danielle heeft onze website teksten naar tevredenheid herschreven. Het was prettig om telefonisch te spreken over onze doelstelling en wij zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat. Ook vraagt Danielle met regelmaat naar onze verwachtingen en of herschreven teksten daar in onze ogen aan voldoen.

Christian Linden
IBH Export
5/5
Snel en duidelijk. Heel goed mee samenwerken. Wij zijn er blij mee!
Remco Oosterhoff
Oosterhoff Mediation
5/5
Danielle Kelder weet precies datgene op te schrijven wat je aan je klanten wil vertellen via je website, nieuwsbrief of magazine. Ze sluit goed aan bij de wensen van de opdrachtgever, communiceert helder en to the point en het is prettig samenwerken.
Ed Bouwman
Maverick Media
5/5

Danielle heeft de tekst geschreven voor een aantal dingen op mijn nieuwe website die ik aan het bouwen ben. Na een intake en een video call had ze precies de juiste tekst geschreven. Lang verhaal kort. Ik ben zeer tevreden met de service. Een aanrader!

Lotte van de Wetering
Rechtdoor Advocatenkantoor
5/5

Voor onze nieuwe website (advocatenkantoor) zochten wij een tekstschrijver en via Google kwamen wij bij Daniëlle terecht. Dat doet ze dus goed! Haar website en met name de teksten op haar site spraken ons ook direct aan. Wij zitten aan de andere kant van Nederland maar dat was geen enkel probleem. Alle communicatie verliep, heel snel, via de mail. De teksten waren ook meteen goed. Daniëlle begreep direct hoe wij het wilden hebben. Als wij in de toekomst weer teksten nodig hebben dan weten wij waar we moeten zijn.

Lydia Slappendel
ProQares
5/5

Danielle heeft alle teksten voor onze nieuwe website geschreven. Ondanks dat dat een hele klus bleek, heeft ze op basis van interviews met onze Sales Managers luchtig geschreven technische teksten opgesteld over onze diensten wat prettig leesbaar en toegankelijk is voor iedereen. Ook heeft ze kundig geadviseerd over de inrichting en opvolging van teksten op de website, zodat we ons hernieuwd kunnen profileren. Danielle komt op ons over als een intelligente dame met een prettige en toegankelijke persoonlijkheid wat een belofte is voor een goede langdurige samenwerking. Dank je wel Danielle.

Wat kost de webtekst-check?

Het kost €345 ex. btw voor een kleine website (1-10 pagina’s)
Het kost €545 ex. btw voor een grote website (10+ pagina’s)

En hoe werkt het?
1. Vul het formulier in. Of stuur me een mail. Voor ik aan de slag ga bellen we voor een korte briefing. 

2. Ik check je website van header tot footer en van Home tot 404. Ik noteer elke fout, iedere gemiste kans en alle verbeterpunten.

3. Jij ontvangt het PDF-rapport met alle tips en uitleg. Heb je vragen, dan bellen we nog even. 

Na de webtekst-check ga jij meters maken. Je bent weer blij met je website, met je bezoekers – en met je bankrekening.  

(Psst. Kom je er, ook met mijn advies, niet uit? Blijft het dit-moet-beter-kunnen-gevoel knagen? Dan krijg je 10% korting op nieuwe webteksten.)

Vraag je gratis paginascan aan

Binnen 3 werkdagen ontvang je 3 gepersonaliseerde tips.  

Ja, doe mij er maar eentje

Gratis Paginascan
Scroll naar boven