Webteksten | Tekstschrijver Daniëlle Kelder 2018-02-21T16:53:00+02:00

Webteksten

“Ik kan toch best zélf mijn webteksten schrijven?”

Waarom zou je webteksten uitbesteden?

Niemand weet meer van jouw bedrijf dan jij. En toch kan een tekstschrijver er beter over schrijven. Want weet jij ook hoe je een tekst optimaal indeelt? Wat er echt op je homepagina moet staan – en wat juist niet? (pro tip: géén welkomsttekst.) En weet je hoe je SEO blunders in je teksten voorkomt? Ik wel.

tussenlijn

Jouw verhaal

Bij webteksten draait het om jouw verhaal. Wie ben jij? Waar staat je onderneming voor? En vooral: wat zijn jouw unieke kenmerken? Want scherpe prijzen, goede service en klantgerichtheid bieden al je concurrenten ook. Daarom schrijf ik teksten die écht onderscheidend zijn.

tussenlijn

Tarief webteksten

Ik werk met een vaste projectprijs die we vooraf afspreken. Dat bedrag is afhankelijk van je opdracht. Hoeveel webteksten heb je nodig, waar gaat je website over, hoeveel research moet ik doen? Als ik dat weet vertel ik je wat het gaat kosten.

Wil je meer weten over mijn webteksten? Of direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op!

Neem contact op!

Meer weten?

 

Wanneer schakel je een tekstschrijver in?

Als je geen tijd hebt om de teksten voor je nieuwe website te schrijven. Als je huidige teksten al 6 jaar ongewijzigd online staan. Als ze ooit gemaakt zijn door de stagiair die ‘best aardig’ kon schrijven. Of als je het gevoel bekruipt dat het beter kan: pakkender, leuker, overtuigender. Herkenbaar? Mail me dan even.

tussenlijn

Hoe herken je goede webteksten?

Ze voelen goed. Je leest het en denkt: ja, zó zit het. Als je ze hardop leest ‘bekt’ het lekker. Je struikelt niet over lange zinnen, er staan synoniemen in plaats van steeds hetzelfde woord. Goede webteksten zien er ook mooi uit. Ze zijn opgedeeld in alinea’s met tussenkopjes en geschreven in ‘n makkelijk leesbaar lettertype.

Er komt natuurlijk meer kijken bij het schrijven van goede online teksten – maar als een tekst aan deze voorwaarden voldoet, kom je al een heel eind.