5/5

Webteksten laten schrijven

Goede webteksten maken impact

Ze grijpen lezers bij de hand en laten niet meer los.

Ze overtuigen, inspireren, maken enthousiast én scoren goed in Google. Ze nemen je lezers mee op reis – met jouw aanbod als eindbestemming. Ka-ching.

Als ik nou eens zulke webteksten voor je schrijf?

Tekstschrijver Alkmaar headerfoto

Zelf je webteksten schrijven? No way

Je verschoont nog liever de kattenbak.

Want hallo zeg, het is nogal wat werk. Bedenken welke pagina’s je website krijgt, hoe je die indeelt, welke informatie je opschrijft, en in welke volgorde, en hoe je dat lekker leesbaar maakt. O ja – en SEO. Ook dat nog.

En dat alles zó dat je opvalt tussen concurrenten en dat lezers denken: hell yeah, hier moet ik zijn.

Je zou van minder in de stress schieten.

Dus die webteksten schieten niet op

Want je blijft twijfelen en schrapt meer dan je schrijft. Of je hebt al 38 kladversies geschreven – en bent over niet één tevreden.

Ondertussen raak je per dag gefrustreerder. Je wil verdorie live met die nieuwe website.

Tekstschrijver to the rescue

Want ik schrijf die webteksten voor je. Precies zoals jij ze hebben wil:

Tekstschrijver Alkmaar Danielle Kelder
Of ik goed kan schrijven?

Ik geef even het woord aan mijn klanten:

Lotte van de Wetering
Rechtdoor Advocatenkantoor
5/5

Voor onze nieuwe website (advocatenkantoor) zochten wij een tekstschrijver en via Google kwamen wij bij Daniëlle terecht. Dat doet ze dus goed! Haar website en met name de teksten op haar site spraken ons ook direct aan. Wij zitten aan de andere kant van Nederland maar dat was geen enkel probleem. Alle communicatie verliep, heel snel, via de mail. De teksten waren ook meteen goed. Daniëlle begreep direct hoe wij het wilden hebben. Als wij in de toekomst weer teksten nodig hebben dan weten wij waar we moeten zijn.

Lydia Slappendel
ProQares
5/5

Danielle heeft alle teksten voor onze nieuwe website geschreven. Ondanks dat dat een hele klus bleek, heeft ze op basis van interviews met onze Sales Managers luchtig geschreven technische teksten opgesteld over onze diensten wat prettig leesbaar en toegankelijk is voor iedereen. Ook heeft ze kundig geadviseerd over de inrichting en opvolging van teksten op de website, zodat we ons hernieuwd kunnen profileren. Danielle komt op ons over als een intelligente dame met een prettige en toegankelijke persoonlijkheid wat een belofte is voor een goede langdurige samenwerking. Dank je wel Danielle.

Fjodor Boogaard
Arc Nature ICT
5/5

“Daniëlle heeft voor onze nieuwe website de teksten geleverd. Vanaf het eerste moment was de communicatie helder en zijn duidelijke afspraken gemaakt. Wij zijn erg tevreden, de teksten komen professioneel en pakkend over. Mochten wij ooit nog een keer een tekstschrijver nodig hebben, dan weten we Daniëlle te vinden.”

Jeroen Bogaers
Shifting Gear
5/5

We zijn heel enthousiast over Daniëlle. Ze is in staat gebleken ons technische, financiële verhaal te vertalen naar een webtekst die vlot leest, de boodschap kernachtig overbrengt en nog steeds correct is. Daarbij heeft ze ook slim SEO buzz words ingevoegd waar mogelijk. We raden haar van Harte aan.

Gelukkig
ben je
hier

Ik schrijf die webteksten voor je. Het hele pakket.

Zodat je meteen als een razende van start kan met je nieuwe website. Of je bestaande website kunt omtoveren tot een heuse verkoop-hulk.

Ik breng je verhaal terug tot de kern. Die werken we uit. Tot een aantrekkelijke Homepagina, doeltreffende Over-pagina, krachtige Dienstenpagina’s en een heldere Contactpagina.

Extra pagina’s nodig? Landingspagina? Blog erbij?

Komt in orde.

Werkwijze

Van 'hallo' naar 'hoera!'

Webteksten schrijven stap 1

STAP 1
We bespreken je opdracht

Telefonisch of via de mail kletsen we over je opdracht, mijn aanpak en de kosten. Zie je het zitten? Dan plannen we een Zoom-meeting voor stap 2.

Webteksten schrijven stap 1
Webteksten schrijven stap 2

STAP 2
We videobellen (+- 90 min.)

Vooraf krijg je een vragenlijst, en in het Zoom-gesprek bespreken we de antwoorden. Het gaat over je bedrijf, je diensten, je klanten, je ambities - en over jou. Na afloop schrijf ik het projectvoorstel.
Webteksten schrijven stap 2
Webteksten schrijven stap 3

STAP 3
De eerste tekst komt eraan

Ik doe een zoekwoordenonderzoek, concurrentie-analyse en research. Dan schrijf ik de eerste concepttekst. Jij krijgt gelegenheid om feedback te geven, zodat je direct kunt bijschaven in schrijfstijl of inhoud.
Webteksten schrijven stap 3
Webteksten schrijven stap 4

STAP 4
De andere webteksten komen ook

Is de concepttekst akkoord? Dan ga ik verder met de andere teksten. Je krijgt tussentijdse updates zodat je altijd weet hoe het ervoor staat. Na 2-4 weken zijn we klaar: hoera! Tijd voor een mini-feestje.


Webteksten schrijven stap 4

En wat kosten die webteksten?

€1795,- ex. btw.

Dat is voor 6 pagina’s: Home, Over, Contact en 3 andere pagina’s. Bijvoorbeeld drie Dienstenpagina’s, of twee Dienstenpagina’s en een Portfolio.

Ik weet het – het is niet niks.

Dan krijg je wel webteksten die bergen werk voor je verzetten. Ze maken je vindbaar in Google, trekken nieuwe bezoekers aan, zetten jou en je bedrijf in de spotlight, en zorgen dat je lezers denken: ja, hier moet ik zijn!

Je krijgt geen fastfood-teksten, maar een luxe chefmenu perfect op smaak. En een 7-gangenmenu bij de Librije verdien je nooit meer terug – mij wel.

Wil je webteksten met karakter?

Vul het formulier in, dan neem ik vlot contact met je op. 

Webteksten laten schrijven?

Scroll naar top