5/5

Webteksten laten schrijven

Goede webteksten maken impact

Ze grijpen lezers bij de hand en laten niet meer los.

Ze overtuigen, inspireren, maken enthousiast én scoren goed in Google. Ze nemen je lezers mee op reis – met jouw aanbod als eindbestemming. Ka-ching.

Als ik nou eens zulke webteksten voor je schrijf?

Tekstschrijver Alkmaar headerfoto

Zelf je webteksten schrijven? No way

Je verschoont nog liever de kattenbak.

Want hallo zeg, het is nogal wat werk. Bedenken welke pagina’s je website krijgt, hoe je die indeelt, welke informatie je opschrijft, en in welke volgorde, en hoe je dat lekker leesbaar maakt. O ja – en SEO. Ook dat nog.

En dat alles zó dat je opvalt tussen concurrenten en dat lezers denken: hell yeah, hier moet ik zijn.

Je zou van minder in de stress schieten.

Dus die webteksten schieten niet op

Want je blijft twijfelen en schrapt meer dan je schrijft. Of je hebt al 38 kladversies geschreven – en bent over niet één tevreden.

Ondertussen raak je per dag gefrustreerder. Je wil verdorie live met die nieuwe website.

Tekstschrijver to the rescue

Want ik schrijf die webteksten voor je. Precies zoals jij ze hebben wil:

Tekstschrijver Alkmaar Danielle Kelder
Of ik goed kan schrijven?

Ik geef even het woord aan mijn klanten:

Edith van Dijk
KDV De Boerderij
5/5

Wij zouden Danielle zeker aanraden. Danielle heeft onze website teksten naar tevredenheid herschreven. Het was prettig om telefonisch te spreken over onze doelstelling en wij zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat. Ook vraagt Danielle met regelmaat naar onze verwachtingen en of herschreven teksten daar in onze ogen aan voldoen.

Christian Linden
IBH Export
5/5
Snel en duidelijk. Heel goed mee samenwerken. Wij zijn er blij mee!
Remco Oosterhoff
Oosterhoff Mediation
5/5
Danielle Kelder weet precies datgene op te schrijven wat je aan je klanten wil vertellen via je website, nieuwsbrief of magazine. Ze sluit goed aan bij de wensen van de opdrachtgever, communiceert helder en to the point en het is prettig samenwerken.
Ed Bouwman
Maverick Media
5/5

Danielle heeft de tekst geschreven voor een aantal dingen op mijn nieuwe website die ik aan het bouwen ben. Na een intake en een video call had ze precies de juiste tekst geschreven. Lang verhaal kort. Ik ben zeer tevreden met de service. Een aanrader!

Gelukkig
ben je
hier

Ik schrijf die webteksten voor je. Het hele pakket.

Zodat je meteen als een razende van start kan met je nieuwe website. Of je bestaande website kunt omtoveren tot een heuse verkoop-hulk.

Ik breng je verhaal terug tot de kern. Die werken we uit. Tot een aantrekkelijke Homepagina, doeltreffende Over-pagina, krachtige Dienstenpagina’s en een heldere Contactpagina.

Extra pagina’s nodig? Landingspagina? Blog erbij?

Komt in orde.

Werkwijze

Van 'hallo' naar 'hoera!'

Webteksten schrijven stap 1

STAP 1
We bespreken je opdracht

Telefonisch of via de mail kletsen we over je opdracht, mijn aanpak en de kosten. Zie je het zitten? Dan plannen we een Zoom-meeting voor stap 2.

Webteksten schrijven stap 1
Webteksten schrijven stap 2

STAP 2
We videobellen (+- 90 min.)

Vooraf krijg je een vragenlijst, en in het Zoom-gesprek bespreken we de antwoorden. Het gaat over je bedrijf, je diensten, je klanten, je ambities - en over jou. Na afloop schrijf ik het projectvoorstel.
Webteksten schrijven stap 2
Webteksten schrijven stap 3

STAP 3
De eerste tekst komt eraan

Ik doe een zoekwoordenonderzoek, concurrentie-analyse en research. Dan schrijf ik de eerste concepttekst. Jij krijgt gelegenheid om feedback te geven, zodat je direct kunt bijschaven in schrijfstijl of inhoud.
Webteksten schrijven stap 3
Webteksten schrijven stap 4

STAP 4
De andere webteksten komen ook

Is de concepttekst akkoord? Dan ga ik verder met de andere teksten. Je krijgt tussentijdse updates zodat je altijd weet hoe het ervoor staat. Na 2-4 weken zijn we klaar: hoera! Tijd voor een mini-feestje.


Webteksten schrijven stap 4

En wat kosten die webteksten?

€1795,- ex. btw.

Dat is voor 6 pagina’s: Home, Over, Contact en 3 andere pagina’s. Bijvoorbeeld drie Dienstenpagina’s, of twee Dienstenpagina’s en een Portfolio.

Ik weet het – het is niet niks.

Dan krijg je wel webteksten die bergen werk voor je verzetten. Ze maken je vindbaar in Google, trekken nieuwe bezoekers aan, zetten jou en je bedrijf in de spotlight, en zorgen dat je lezers denken: ja, hier moet ik zijn!

Je krijgt geen fastfood-teksten, maar een luxe chefmenu perfect op smaak. En een 7-gangenmenu bij de Librije verdien je nooit meer terug – mij wel.

Wil je webteksten met karakter?

Vul het formulier in, dan neem ik vlot contact met je op. 

Webteksten laten schrijven?

Webteksten
Scroll naar boven