Zakelijke blog | Tekstschrijver Daniëlle Kelder 2018-01-23T13:16:43+00:00

Zakelijke blog

“Bloggen? Daar heb ik toch helemaal geen tijd voor?”

Zakelijk bloggen

Een bedrijfsblog kan veel voor je onderneming doen. Je promoot je bedrijf, geeft lezers extra informatie en verbetert je SEO. Maar dat lukt alleen als je regelmatig blogt, over de juiste onderwerpen, met een goede schrijfstijl … en dat is lastig. Want je hebt het druk zat zónder dat geblog. Wel de voordelen, niet de nadelen? Laat mij jouw zakelijke blogs schrijven.

tussenlijn

Blogs die gelezen worden

Als je tijd of geld investeert in een zakelijke blog wil je dat het iets oplevert. Oftewel: ze moeten bezoekers trekken. Ik schrijf blogs die écht interessant zijn voor jouw lezers. En ik zorg voor een goede SEO door de juiste zoektermen in de tekst te plaatsen en de blogs goed in te delen. Bovendien schrijf ik altijd in jouw huisstijl, zodat de blogs goed aansluiten op de rest van je website.

tussenlijn

Tarief zakelijke blog

Ik werk meestal met een projectprijs. Die kan ik pas bepalen als ik de opdracht weet, dus deze tarieven zijn een indicatie. Maar om je een idee te geven:

Losse blog: €75,-
Tot 600 woorden, exclusief onderwerp en research

Wekelijkse blog: €275,- per vier weken
Tot 600 woorden, exclusief onderwerp en research

Wekelijkse blog zonder gedoe: €400,- per vier weken
Tot 600 woorden, inclusief research (onderwerp zelf aanleveren)

Wil je meer weten over mijn blogs, een voorbeeldtekst aanvragen of een blogabonnement op maat bespreken? Neem gerust contact op!

Neem contact op!